Продажба на тела в кризата

24smolian.com/Общество/Регион

Продажбата на тела се развихря с пълна сила в кризата. До 500 лева на ден може да вади жена, ако се навие да стане масажистка или… компаньонка. Подобна оферта няма в Бюрото по труда, но се разпространява в интернет пространството.

„Търся си колежка, пълна дискретност и коректност. Има много работа и много лесни пари в зависимост от това как изглеждате. Говорим за 300 до 500 лв. за ден. Опитът е без значение, важното е да изглеждате добре, да имате навършени 18 години и да имате желание за работа. Спокойна и колегиална атмосфера. Редовна клиентела“, се посочва в една от офертите. Допълва се, че става въпрос за луксозен и разработен, „дискретен терен“, с локация-Стария център на Смолян.

В същото време десетки са офертите за платена любов в Кърджали. Палома, Касандра, Ванеса са само част от жриците, които предлагат ласки за между 40 и 150 лева. Рекламираща се като „яката дуп*рка“ пък се хвали с близо 60 000 посещения на обявата за платена любов в Кърджали.

90-килограмова дама дори е обявила промоция от 120 лева на час, при 70 лева за 30 минути.

Болшинството от жените са гастрольорки, които идват в областния град, наемайки стаи в къщи за гости. Други пък ползват квартири из целия град, посочват запознати. Припомняме, че преди време при акция на полицията бе разбит бардак в Кърджали. Къща за гости се оказа с основен контингент от проститутки, дошли от вътрешността на страната.

„Предлагам висок клас стандартни и нестандартни ескорт услуги!“, посочва жена, оценила тялото си на 150 лева. Друга пък нарича себе си „Царицата на френската“.

Щедрите обещания са за „индивидуален подход, според нуждата на клиента“. Има обаче и граници-„с пияни не работя“.

Както вече писахме, от години Кърджали се превърна в мишена на жрици на любовта. Особено след отварянето на „Маказа“. Жени от вътрешността на страната се насочват край Арда заради огромния процент гастарбайтери и изселници по време на летния сезон.

Далеч по-скромен е интересът към Смолян. Там обаче ниша за бизнес с продажбата на плът са открили мъже, които се продават на „дами до 50 години“ срещу от 50 до 100 лева.



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I