24smolian.com/Общество

Само едно число не стигна на гурбетчия от Родопите да грабне германския джакпот от 54 милиона евро в играта „Евроджакпот“, разкриват пред колегите от 24rodopi.com негови приятели.

Търсещият късмета си в германското тото пуснал фиш с четири комбинации за 8,50 евро. В играта, в която големите пари се падат на участник познал 5+2 числа, една от комбинациите се оказала печеливша. Излезли са 4 от 5-те числа (от 1 до 50), като нашенецът познал и двете допълнителни (от 1 до 12).

„Печалбата във втората комбинация на фиша. Нашето момче познава числата 16, 17 ,30 и 35. Ако вместо 5 бе играл 26, което число включил в друга комбинация, тогава щеше да хване 5+2. Като се има предвид, че няма познали 5+2 и 5+1, то големият джакпот от 54 милиона в Германия щеше да бъде хванат от гурбетчия от България. Реално той познава 6 от 7 възможни числа. Позналият 5-те основни числа е един и печели над 1 милион евро“, пояснява неговият приятел.

За 4-те познати числа нашенецът печели 4 850 евро. Фишът е пуснат в град в Бавария.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I