24smolian.com/Регион

Събота, 5 ноември. Почивен ден, но не съвсем. Кирковчани се организират в доброволчески отряд за гасене на големия пожар в района на връх Вейката.

„Нека всеки, който има желание и възможност да заповяда. Тръгване - 5.11.2022г (Събота) Час: 06:00 Място: пред Горското в Чакаларово“, посочва един от организаторите на доброволческата акция Кристиян Петров.

„Хубаво е всеки да си носи по някой инструмент – лопата, мотика, гребло, брадва, резачка и др.“, отбелязва Илиян Ангелушев.

Добавя се: „Всеки, който има радиостанция, също да я носи“.

„Радиостанция, мотика, търмък, лопата и плюс храна и вода са най-нужните неща“, подчертава Бунямин Салиф.

„Хайде, хора! Ако не си помогнем ние, няма кой!“, дава кураж на дружината Виктория Кръстева.

„Не е лошо да го съгласувате с горското или пожарната горе не е шега работа. Поздравления“, посочва Павел Хайтов.

Снимки: Вальо Чолаков и Кристиян Петров


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I