24smolian.com/Коментари

„Илон Мъск е купил социалната медийна платформа Туитър, която сега да бълва лъжи по целия свят“.

Думи на американския президент Джо Байдън.

„Вече няма редактори в Америка. Няма. Как да очакваме децата да разберат какво е заложено на карта?“, каза Байдън по време на събитие за набиране на дарения, цитиран от „Ройтерс“.

Как да тълкуваме това? Досега Туитър бълвал „истината“, а сега започва с лъжите? Та нима Туитър не са милионите потребители, които споделят мнението си?

Явно личната позиция до този момент е била цензурирана и в подходяща насока. Но сега „Птицата е свободна“, както написа Илон Мъск след придобиването на  компанията срещу 43 милиарда долара.

Свободата, Санчо, не е в салама.

Всеки един от вас вече е наясно какво значи цензура. Научил го е от фейсбук. Та да не се чудите защо медиите ни били на последните места по свобода на словото. Същото е. Изпитахте го. Не питайте.

Всеки един от вас вероятно усеща докъде са се стегнали оковите, че щом и US президентът измрънка, че му разрушават едностранчивото разбиране на истината.

Досегашният модел на света рухва. Глобалистите са пред провал. И това само по себе си означава ядрена експлозия.

На кого вярва разумният свят? На Мъск или на човека, който се ръкува с въздуха?!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I