24smolian.com/Общество

Правителство няма да има. И това е ясно дори на трите проскубани кокошки в селото на старицата Х. Последен опит ще бъде направен с най-малката партия в парламента. Защото лидерът й заяви 20 минути след 20 часа на 2-ри октомври, че е готов да танцува мазурка с всеки в сградата на „Силата“. Оттогава не спира да бълва цитати на JFK. Защо, това е въпрос на ментални способности.

Цирковете обаче продължават. Най-важната мисия бе изпълнена. Ще пращаме официално оръжия на Украйна. В момент, в който Западът започна да преосмисля позицията си на „халал да са ви милиардите“. Украински ракети падат в Полша, а провокацията у нас се приема „На нож и война срещу Русия“, сякаш шепата кресливци сами ще тръгнат за фронта.

По-американци от сина на Байдън, от Капитан Америка дори. Нормално, родителите им бяха по-съветски от Хрушчов…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I