24smolian.com/Регион

Смолянчанин буквално събра погледите на минувачите в Пловдив като излезе по изумителен начин от паркинг, пише местният сайт „Трафик нюз“.

Ще си кажете, че паркингите са с входно-изходни пунктове и няма много други възможности освен да натиснете копчето и бариерата да се вдигне. Но нашият герой е намерил начин да заобиколи скучните правила. Последовател на Хари Худини показа измъкване от паркинга на магазин Лидл, разположен на бул. "Източен".

Мъжът, управляващ автомобил марка "Фиат" със смолянска регистрация, "проправи" нов изход, като просто напусна паркинга през тротоара, прегазвайки не само пешеходното пространство, но и велоалеите, отбелязва изданието и допълва: „Не можем да си обясним какво е наложило бягството, но най-вероятния отговор е, че мъжът не е имал билет за напускане на паркинга. Дали е влязъл в него по същия начин, остава мистерия, но напускането със сигурност е зрелищно“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I