24smolian.com/Общество/Регион

„Само за еврото говорят и за шенгените му. Все едно за един миг ще станем по-богати. Както и цъфнахме сигурно след като влязохме в Клуба на богатите. И какво като пенсията ми от 450 лева стане 200 и нещо си евро? Не виждат ли какви са цените тези хора? Ей ни тука, все богаташки сме се събрали. Цял живот работа, за да ядем стар хляб накрая на дните си“, казва за 24smolian.com възрастна жена на опашка във фурна в Родопите.


Витрините празни, всичко е свършило. Най-напред се изкупува преоцененият хляб, споделя собственикът.

Същото се случва и в кварталните магазини, както и по селата. Цената му е от 90 ст. до лев-лев и десет.

„Ако хората купуваха преди по три хляба, сега купуват по два. Ако вземаха по два, сега само един“, допълва магазинер.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I