24smolian.com/Коментари/Спорт

Преди бяха картончетата на Божков, сега са компаниите за онлайн залози. 

Изпълват с ентусиазъм, бонуси и печалби целия ефир. Радио, телевизия, шумът на водата от казанчето в тоалетната сякаш звучи с гласа на някой актьор, който рекламира хилядарките.

И в цялата атака над сетивата, две организации решиха да се опълчат с подписка срещу тази агресивна реклама, бликаща отвсякъде. С една цел-да се предпазят децата.

Ответната реакция не закъсня. БФС и още един куп спортни федерации изкрякаха, че ако се спрат рекламите за залози, компаниите щели да се отдръпнат и две трети от футболните клубове да фалират. Същото изрекоха от волейбола, че дори спортната гимнастика...

Спорт и хазарт. Ръка за ръка. Постижения скромни, но здрава дружба. 90 на сто от гледащите хобито при люпене на семки биха рекли „То пък и един футбол!“. Но е шанс за децата. И да не станат футболисти, защото някакви връзкари платили за техните отрочета да влизат в игра, поне някой бонус да гепят със залог направо от телефона, тъй де-„който играй, пИчели“.

Съвсем наскоро един бивш роден футболист рече, че на млади момчета им казвали кога да пуснат гол. Че много добри пари падали при азиатските букмейкъри…

Спорт и хазарт-вечна дружба.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I