24smolian.com/Регион

За разлика от Банско, в края на ски сезона в Пампорово положението е… малко изкуствен сняг и „Гудбай“ от туристите.

Поради високите температури, любителите на ските и сноуборда са намалели драстично. Дневните температури са от 12 до 18 градуса. Малкото туристи, вместо да са облечени и да се пускат по пистите, се припичат на слънце, споделя пред 24smolian.com един от почиващите и добавя: Сякаш не сме в зимен курорт, а летен!

В опитите си да привлекат посетители "като за последно", от утре ски картата я намаляват от 85 лв. на 45 лв. за цял ден (припомнете си „Зимна цифромания: 100 лева на ден за ски на Пампорово“.)

Ски инструктор в родопския курорт сподели, че е скептичен за наплив в края на март на туристи, тъй като сняг няма, а дори и малкото изкуствен, който е останал по пистите не е приятен за спускане.

Сезонът тази година беше много по-кратък от миналогодишния, добави още той.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I