24smolian.com/Общество

На мен никога не са ми влияели от американското посолство. Дори когато са ми влияели, аз съм си я построявал. Във времето сме доказали, че политиката, която правим, е златна за България“.

Това обяви Бойко Борисов. И допълва: „Сътресение в сглобката няма, спорове много. Но поставянето на червени линии от страна на колегите, не помага за взимането на крайно решение. Постът външен министър може да провали ротацията“…

 

„Друг премиер, освен Борисов, да е бил до камината в Белия дом и то два пъти? И това говори кой има по-голяма подкрепа в чужбина. Срещите на Денков ги урежда една международна лобистка компания. Вие представяте ли си какъв провал е в отношенията с Щатите това? Щатите не ги искат, дори и да си платят, пак не ги искат“, обяви депутатът „малка опозиция“ в ГЕРБ Делян Добрев…

 

„Днес ние сме тук в Москва, за да вземем интервю от руския президент Владимир Путин и скоро ще го вземем. И очевидно такова интервю носи своя риск и от много време го планираме“.

Това казва американският журналист Тъкър Карлсън, който цяла седмица вече е в Русия, в обръщение на своя канал, което за няколко часа е гледано от над 50 милиона души.

„Ние сме тук не защото обичаме Путин. Ние сме тук, защото обичаме Америка и искаме да останем богати и свободни. За двете години на война американците не получаваха информация. Те нямат представа какво става какво става тук в Русия, не в Украйна. Те трябва да знаят, нали плащат за това", изтъква своя мотив да се намира в руската столица…

 

Делян Пеевски изпрати сигнал до главния прокурор,  съдържащ оповестените от неправителствената организация “Антикорупционен фонд” факти и обстоятелства, свързани с твърдения за наличие на “частен клуб за магистрати”, собственост на Мартин Божинов по прякор “Нотариуса”.

Според Делян Пеевски публикациите съдържат достатъчно чувствителни данни, които трябва да бъдат проверени от Прокуратурата за установяване на обективната истина и защита на обществения интерес чрез привличане към отговорност, ако в хода на разследването се установят магистрати, осъществили престъпна дейност.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I