24smolian.com/Общество

Студът продължава – водеща новина, ката ден. Поне безкрайният януари взе, че свърши. Не се радвайте много – нов месец, нови сметки. Като заговорихме за тях. Смолянски квартал се вдигна на протест. От десет дни стотици са без вода. Местният ВиК boss дошъл на място и рекъл, че нямало дъжд, ни сняг, та затова и нямало вода в резервоарите. Пък то протестиращите съзнат на снега. И за какво ли плащат наравно с останалите? Та нали водата идвала свише-от небето и топене?! ВиК-то се е превърнало в метеорологична станция. Скоро ще обяви: Утре дават дъжд, вадете легените…

 

Идел сибирски студ през втората половина на февруари. До минус 15 градуса и около сантиметър сняг. Леле! Освен да спрем да ходим на работа, че в такова апокалиптично време?!  Уф, меракът на метеоролога да бъде с една идея по-значим…

 

Да минем към шоубизнеса. Демек, политиката.

Ротацията наближава, а Денков и компания се чудят накъде да хванат по екскурзии. Все обаче отвъд океана ги влече. Цяла трупа щяла да ходи другата седмица. 18 парчета, барабар правителствен фотограф. Да, ама ни Байдън искал да се види с тях, нито в Пентагона ги чакали. Отиват „гъз път да види“. За Тагарев това ще е второ посещение в рамките на дни. Как пък задникът му не видя достатъчно? Или е задник по две? Объркахме се.

Като виден счетоводител Бойко пък калкулира: по 5 000 долара на глава бил билетът…

 

9-годишно лапе подало сигнал за бомба в училище. Като го хванали рекло, че 11-годишен му дал този акъл. Не им се ходи и това е! Искат явно да бачкат.

Оставете хлапетата, какви ги вършат старците в региона.

 

Двама пенсионери се карат заради земя. Единият заплашил другия със саморазправа.

74-годишен родопчанин мернал оставен върху автомобил портфейл и веднага го прибрал. В него имало 2000 лева. Полицаите пък прибрали стареца в ареста.

Ето до какво доведоха ниските пенсии, инфлацията и екскурзиите на шоумените.

Съвет към тези с по два бона в джоба. Портфейлите да са отзаде, не върху. Тоест в задния джоб, не на колата. Че после идва все откъм неогряващата от слънцето част на тялото.

 

Сексът веднъж седмично има положителен ефект върху здравето на жените, установиха учени от Тексаския университет в Остин.

Това е много важно. Бъдете внимателни и хитри. Приближите ли каса, гише, бюро с дама от другата страна, първо питайте „Колко пъти тази седмица“, и след това останалото. Спестява главоболия и зли погледи с мълнии в тях.

 

На снимката: Вечно недоволните мъпети Статлър и Уолдорф

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I