Студент в Смолян лови жертвите с примка, чупи им вратовете с ръце

Бъдещо спецченге обикаля по тъмна доба из улиците и оставя след себе си… трупове на котки. Младият мъж, който е студент в Смолян, залавя жертвите си с примки, след което завърта с ръка във въздуха животното и със сила го удря в земята докато го умъртви. Акциите си садистът прави от около месец в Кърджали. Няколко от екзекуциите на бездомни животни са заснети от охранителни камери в района на пазара в родопския областен град. Жители коментират пък, че ежедневно намират десетки трупове на умъртвени животни.
„Това е Киро. Той върши тези неща. Момчето е на 24 години и учи във филиала на Варненския свободен университет в Смолян. Специалността му е „Защита на националната сигурност", разказаха за колегите от 24rodopi съкварталци на родопчанина. Според тях допреди време младият мъж не е проявявал подобен садизъм. Наскоро обаче починал негов близък роднина. „Като, че ли от това се е чалнал", заявил съсед на среднощния убиец на котки.
На някои от документираните му екзекуции ясно се вижда как мъжът хваща малки котенца и им извива вратовете, след което ги захвърля на пътя.
Бележка: Част от заснета екзекуция може да изгледате във видеото. Спестени са кадрите, на които се вижда как Киро купи вратовете на малките колета, както и други моменти, които не бива да се гледат от хора със слаби нерви.
24smolian.com
Видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I