Предизборните страсти започнаха да се нажежават на финалната права, дни преди парламентарния вот. Зам.-кметът на Смолян Марин Захариев посрещна заедно със секретаря на Общината Момчил Николов в Ресурсния център децата, които спечелиха медали от игрите на Спешъл олимпикс. Това обаче се оказа повод за жалба от страна на БСП в Районната избирателна комисия за… агитация на деца. От левицата обвиниха кандидата за народен представител от ГЕРБ Марин Захариев, че си е позволил да проведе предизборна агитация по време на церемонията по посрещането.
РИК-Смолян пък излезе с решение, с което остави без уважение жалбата, постъпила от Коалиция „БСП - лява България".
„Скъпи приятели, всички виждаме, че черната кампания на БСП продължава. Вече всички свикнахме, а и няма нужда да се сърдим. Те просто така си работят от години. Целта им е да се говорят колкото се може повече глупости и неистини, пък който повярва все е от полза. Не заради тях, а заради всички вас и истината заявявам, че никога не съм си позволявал да извършвам предизборна агитация сред деца. В същото време никога не съм агитирал, който и да е в работно време, като служител на община Смолян". Това пък написа в профила си във Фейсбук Марин Захариев.
Прави впечатление, че единствено за това решение на РИК е гласувала против бившата шефка на правната дирекция от мандата на предишния кмет Дора Янкова Маргарита Солакова. Същата бе обвинена от Захариев, че е купила общинско жилище на „смешна цена" в края на мандата на Янкова. В изявлението си той поиска дебат от опонентите от БСП.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Само искам да попитам с какво по-точно многобройните червени тролове помагат “ДА СПАСИМ НАШИЯТ ГРАД СМОЛЯН“ ????????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I