Младежката организация на ГЕРБ – Смолян подари 10 тенис маси и десет комплекта спортни принадлежности-ракети за бадмингтон, топки за волейбол, баскетбол и футбол, комплект хилки за тенис на маса, детски спортен екип, на десет общини в област Смолян. Тенис масите са изработени от младежите на ГЕРБ.  Инициативата е провокирана от желанието да се създадат по-добри условия за спорт и отдих в малките населени места, където има млади хора и подрастващи.
Във връзка с това координаторът на МГЕРБ – Смолян и кандидат за депутат на ПП ГЕРБ от листата на 22-МИР Смолян, Димитър Настанлиев каза: „Ние вярваме, че здравето е пряко свързано със спорта, който калява редица качества, сред които организираност, трудолюбие, активност и дисциплина. Ако чрез това свое дарение сме помогнали на младите хора да изберат и прекарат свободното си време в игри на тенис, федербал, волейбол, баскетбол, футбол, вместо да извършват злонамерени действия, то сме постигнали целта си", заяви Димитър Настанлиев, областен координатор на МГЕРБ и кандидат-депутат.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I