След тур по кръчмите, поглъщане на уиски след уиски и свирене, гайдар от Златоград ще прекара четири дни в ареста. С това наказание районните магистрати в родопския град се опитаха да кротнат И.Д., за когото това не било първото провинение след употреба на алкохол. Този път обаче той не се размина с парична глоба за нарушаване на обществения ред.
Последното провинение на гайдаря било в миналата седмица в  неделя. След дълга обиколка и свирене по различни заведения и след 6 изпити уискита, мъжът решил да посети и още една механа. В седем сутринта той се настанил в заведението, където си поръчал кафе и уиски със сода. След силното питие, той си викнал още едно и… дал воля на словоизлиянията си. Той „обяснил" на персонала, че шефът им е „педал", а жена му „ходела да се чука наляво и надясно". На гайдаря, който си позволил и да запали цигара в помещението, била направена забележка от страна на сервитьорката. В същото време пък 40 гости закусвали в механата. На място пристигнал и собственикът, който помолил клиента да си допие и да се прибира…
Последвало „Ти гониш ли ме?" и гневът на гайдаря се насочил към сервитьорката. След „Ти ли го извика?", мъжът я нарекъл „П…", хванал я за гушата, блъскайки жената в хладилника. Собственикът и клиент в заведението се опитали да изведат пияния, докато той налитал да ги бие. Отвън мъжът бил прибран от дошлите на място полицаи.
Часове по-късно той се озовал в съдебната зала, където отказал адвокатска защита и посочил, че обвинението било скалъпено.
Магистратите в Златоград преценили, че налагане на парично наказание няма ефект върху буйния родопчанин и поради тази причина го изпращат в ареста.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. А защо само четири дни? Да го бяха пратили поне 40 дни да копае канали или да сади дръвчета, че да видим дали пак ще се прави на баш бабаит по кръчмите.

    ОтговорИзтриване
  2. Дано поне му позволят да си вземе гайдата в ареста , че да не му е скучно.Еее нарекъл я е Патка - голямата работа :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да бе, нарекъл я Патка хахахахахахахахахахаха, второто А да се чете У хахахахахахахахахахаахахаха

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I