Дълговете на болницата в Девин отново са проблем №1 на ръководството на лечебното заведение. 900 000 лева са борчовете на здравната институция, която обслужва пациенти от три общини. Към момента с много от кредиторите са сключени споразумения и болницата се разплаща по погасителни планове. По думите на изпълнителния директор на МБАЛ-Девин Радка Грозданова обаче още има поставени запори заради продължаващите разговори с друга част кредиторите и липсата на споразумение.
От ръководството отново заявиха, че ще разчитат и на разбиране от страна на правителството поради големите трудности, които изпитват именно лечебни заведения в планински райони.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Виновни нямаше и предния път за закриването на болницата,очаквайте част 2,а и като се знае кой управлява в момента хората пак ще останат без болница.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I