Първокласници от СОУ"Св.св. Кирил и Методий" в Смолян се включиха в Световната седмица по предприемачество. Инициативата бе под наслов "За птиците с любов!". Малчуганите, заедно със своите близки, поставиха къщички за птици в горски парк "Амзово", където се проведе и откритият урок.
За седма поредна година Фондация Джуниър Ачийвмънт България е организацията–домакин на Световната седмица. Целта на глобалната инициатива, в която през 2013 г. се включиха 140 държави и 7 500 000 души, е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала, въображението и творческата мисъл, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие. Миналата година в рамките на Световната седмица по предприемачество у нас бяха организирани 130 инициативи в близо 70 града и събитието се осъществи под патронажа на президента Росен Плевнелиев.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I