Кметът на община Смолян Николай Мелемов

Уважаеми съграждани,

За мен е чест да Ви поздравя с Националния празник на България – 3 март.
На този ден преди 137 години възкръсва българската държава.
Нека пазим гордото си име на българи, устояло пред поробителя и заплатено с кръвта на всички, защитили свободата ни!
Честит празник!

Областният управител на Смолян Недялко Славов

Уважаеми жители на Смолянска област, уважаеми съграждани,

В навечерието на Трети март-Националния празник на Република България, приемете моите най-сърдечни поздрави и благопожелания.
Да бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!
Дълбок поклон пред паметта на всички, загинали за свободата на България!
Честит празник!

Народният представител д-р Даниела Дариткова и ГЕРБ-Смолян

Уважаеми родопчани,

В навечерието на 3 март историята ни изправя пред поредното изпитание – да събудим духа си на българи и родолюбци и да си спомним онази мразовита зима на 1878 година, донесла изстраданото Освобождение на България от турско робство. Подвигът на този ден е неизмерим, неподвластен на времето, защото споменът за него разпалва, пречиства с онази изконна обич към Отечеството, която ни прави горди българи. Честването на 3 март е безспорно доказателство, че са живи чувствата на благоговение, признателност пред светлата саможертва на цял един народ, нетърпелив да измие с кръвта си позора на робството. Поклон пред величието на всички страдалци, загинали за свободата на България.

Кметът на община Мадан Фахри Молайсенов

Уважаеми жители, гости и приятели на община Мадан,

За мен е чест да Ви поздравя  по случай Националния празник на Република България – Трети март!
В ден като днешния няма как да не се върнем назад в онзи 3 март, когато в малкото градче Сан Стефано се полагат подписите, ознаменували началото на завръщането на България в голямото европейско семейство!
В историческия ни  календар няма друга такава дата, която да събира в едно родолюбието, възторга и преклонението пред силата, морала и паметта на героите, които ни научиха какво е любов към отечеството!
Трети март е денят, който обобщава цяла една епоха, изпълнена с трагизъм и героизъм .
Днес, преклонили глави пред паметниците, ние отдаваме почит пред величието на всички страдалци, загинали за свободата на България!
Нека да останем верни на техните заветите!
И както нашите предци са вярвали, така да вярваме и ние, защото България има своето бъдеще!
Честит празник!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I