Пиян и заядлив родопчанин ще копае градинки в продължение на 100 часа. Безвъзмездният труд в полза на обществото е заради 4 срязани гуми и 6 счупени керемиди. Наказателната акция А.К. от Неделино спретнал срещу свой комшия, с който се скарали в местно заведение.
Р.В. се върнал от работа заедно със свой авер и решили да се почерпят в квартален магазин. Там обаче бил съседът му във видимо нетрезво състояние. Само след минути подмятанията на А.К. изнервили новопристигналия му съграждан и Р.В. хванал за ризата комшията си, изправил го от стола и пак го пуснал на мястото му. Това се сторило огромна обида за А.К., който изкрещял срещу съседа си: „Отсега-нататък ще видиш какво ще ти се случва на тебе".
Същата нощ вбесеният съсед предприел акцията-влязъл в двора на къщата на опонента си и с нож срязал четирите му нови гуми на личния автомобил, след което хвърлил няколко камъка, с които строшил и няколко керемиди от покрива на къщата. Наказателната акция обаче била забелязана от други съседи.
Изтрезнелият съсед бил спипан на другия ден, а заради деянието си той ще трябва да се среща в продължение на 6 месеца с пробационен служител, както и да възстанови щетите на съседа си за над 400 лева.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I