За първи път в историята на смолянския спорт ще стартира областно първенство по футбол за мъже на малки врати. Това стана ясно след края на съвещението на Областния футболен съвет в Смолян. За целта, до края на месец септември се събират заявки от желаещите да участват в шампионата. Отборите ще бъдат съставени от 5+1 играчи, като единственото изискване е футболистите да имат навършени 16 години. „Всеки може да се свърже с мен и да подаде заявка за участие. Отборите трябва да са от областта, като освен в офиса на Българския футболен съюз в Смолян, може желаещите да се обаждат и по телефона – 0898 773 790", коментира представителят на футболната централа в Смолян Георги Чешмеджиев. На заседанието стана ясно, че заявка в първенството на децата са дали само три отбора, това са на „Палас" – Рудозем, „Мадан" и тимът на Златоград. Поради малкият брой отбори, Областният съвет взе решение тимовете да бъдат включени в междуобластно първенство на Смолян и Кърджали, където ще играят с още седем тима. По този начин, освен двата мъжки отбора на Смолян и Рудозем, в подобно първенство ще играят и децата. Тази година ще се сформира само първенство в Смолян, за децата родени през 2008 и 09 г. Групата е от шест отбора, като във „Футбол – 7" заявка са дали два тима на „Родопа" – Смолян, „Палас" – Рудозем, „Мадан" и „Златоград".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I