Кметът на Смолян Николай Мелемов: Като потомци сме задължени да изграждаме държавата си и да творим историята си със същата отдаденост!

Скъпи съграждани,
Навършват се 109 години от обявяването на Независимостта на България.
Провъзгласяването на независимостта е акт с изключително историческо значение за развитието на Родината. Увенчава се великото дело за независима българска държава и равнопоставеност в Европа.
Тогавашните български държавници заслужават нашето уважение за патриотизма, политическата мъдрост и смелост, за единството в съдбовния за нацията ни момент. Като потомци сме задължени да изграждаме държавата си и да творим историята си със същата отдаденост.
Поздравявам всички граждани на Община Смолян с Деня на независимостта на България и отправям най-добри благопожелания за развитие и просперитет на милото ни Отечество.
Нашата национална идея успява винаги, когато издигнем     
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Областният управител Недялко Славов: По подобен начин и ние трябва да обединим усилия, за да вървим заедно по пътя към всяка нова позитивна промяна!

Скъпи граждани на област Смолян,
Щастлив съм да ви поздравя по случай честването на 22 септември – Деня на българската  независимост!
Почитаме нашите предци, които са преминали през много трудности, за да постигнат националните идеали чрез провъзгласяването на Независимостта на 22 септември 1908г. По подобен начин и ние трябва да обединим усилия, за да вървим заедно по пътя към всяка нова позитивна промяна.
Независимостта днес има други измерения. Изразява се в стабилна икономика, добри обществени услуги, социална система, осигуряващи висококвалифициран човешки ресурс и здрава нация. Но тези високи стандарти се постигат с общи усилия, консенсус, а не с разделение и безпринципно противопоставяне. Тогава можем да бъдем независими, когато сме заедно, обединени под националните идеали! Неизбежно ще бъдем изправени пред много предизвикателства, но съм уверен, че уповавайки се на българската си идентичност и ценности, с общи усилия можем да градим достойното европейско бъдеще на независима България!
Пожелавам ви здраве и благоденствие!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на Мадан Фахри Молайсенов: Това е дата, която ни изпълва с увереност и гордост!

Уважаеми жители и гости на община Мадан,
Скъпи приятели,
Приемете моите сърдечни поздравления за 109- годишнината от знаменития  манифест, с който княз Фердинад обявява Независимостта на нашeто Отечество!
След героичната защита на Съединението на Княжество България и Източна Румелия, прокламирането на Независимостта е следващият голям успех на младата българска държава.
22-септември е дата, която ни изпълва с увереност и гордост, но също така, ни задължава да продължим да развиваме страната си по европейски, следвайки пътя на изконните български идеали за независимост.
На празника да си пожелаем повече оптимизъм, отговорност, вяра и да помним, че от усилията на всички нас зависят бъдещето и просперитетът на България!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I