Сноубордистите Радослав Янков и Теодора Пенчева спечелиха титлите в паралелния гигантски слалом на държавното първенство, което се провежда в Банско и е организирано от БФСки.
Участие в стартовете, които са от календара на ФИС, взеха сноубордисти от 7 държави.
При мъжете Янков, който кара с контузия в кръста, победи на финала 18-годишния Михайло Кхарук (Укр). Втори и трети са Димитър Ганичев (Амерспортс) и Петър Гьошарков (Бороборд). Титлата е осма за Янков от националните първенства на България. Той има 6 първи места в паралелния гигантски слалом и 2 в паралелния слалом.
При жените Теодора Пенчева победи на финала съотборничката си Живка Узунова. В малкия финал Лиа Манчева (Блейд) победи Саня Спасовска (Мак). Златният медал е девети за Пенчева.
На снимката: Радо Янков с баща си Димитър след финала в Банско

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I