Отборът на „Палас"-Рудозем победи „Родопа"-Смолян с 1:0 в местното дерби за участие в квалификациите за Югоизточната „В" група. Двубоят се игра на стадиона в кв. „Батанци" в Мадан.
Единственият гол в двубоя падна в 18 минута и бе дело на Алекс Младенов. Така отборът, воден от треньора Бисер Кабаков, получава правото от Смолянска област да участва в битката за попълване на Трета лига.
„Много сме щастливи и радостни от победата, беше ни напрегнато, но до гола на терена имаше един отбор и той беше „Палас". След попадението нещата стояха по друг начин, играта се изнерви и се накъса, но важно е че сме победители", коментира президентът на „Палас" Хайри Шерифов.
Той благодари на всички момчета от неговия отбор за себераздаването и на домакините за условията, на публиката, която е била на стадиона, както и на спонсорите на тима Ради Дичев и Денис Инджов.
„Имаше много хора на стадиона и покрай него, явно хората искат да има футбол в региона, надяваме се да успеем в предстоящите квалификации, за които вече започваме да се готвим", добави Шерифов.
Треньорът Кабаков също поздрави всички момчета на „Палас" за сърцатата игра, както и феновете.
„Много слаб мач от наша страна, много слаба игра като цяло, напрежението си каза своето, младите се прегънаха. Честитим победата на „Палас", коментира треньорът на „Родопа" Левент Аврамов.
От Ръководството на „Родопа" също благодарят на феновете и домакините.
В началото на юни ще станат ясни и официалните претенденти за Югоизточната „В" група от останалите области. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I