Обжалва наказателно постановление за блокирана улица

Родопчанин влезе в съда заради протеста срещу високите цени на горивата през ноември м.г. Мъжът обжалва наказателно постановление, което му било издадено заради блокадата на булевард в Смолян. Шофьорската му книжка била отнета за един месец, а наложената му глоба била в размер на 50 лева. Мъжът отказал да се подчини на полицейско разпореждане и да премести автомобила си.
Всичко се случило на 18 ноември, когато стотици жители на областния град излязоха в автошествие в Смолян срещу високите цени на горивата. Нарушението на водача било, че преградил с автомобила си улица и спрял движението в района на бензиностанция.
Около 150 автомобила се включили в протеста. Превозните средства били спрени, а протестиращите играели хора и развявали знамена край тях в рамките на час, за колкото бил планиран протестът.
Две коли били паркирани напречно на пътя. Полицаите предупредили водачите да ги преместят. Единият го сторил, но другият отказал. Именно на него било издадено наказателно постановление.
Смолянчанинът обжалва санкцията, а съдът в Смолян я отмени.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I