Кметът на община Неделино Боян Кехайов сключи трудови договори с 17 безработни лица, насочени от „Бюро по труда“, които ще подобрят качеството на живот на хора с намалена работоспособност и невъзможност за самообслужване.
Програмата осигурява заетост на лицата като домашни помощници за предоставяне на персонална грижа в домашна среда на хора с трайно намалена работоспособност или вид и степен на увреждане с определена чужда помощ, и хора над 65-годишна възраст в невъзможност за самообслужване.
„Към настоящия момент на криза това е поредният проект, който реализирахме, въпреки трудната ситуация, в която се намираме. Той е по Национална програма „Предоставяне на грижи в домашна среда“ и е съвместно с „Бюро по труда“- Златоград“, посочи кметът.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I