Датата за изборите няма никакво значение, освен ако не е на 1-ви януари. Важни са предхождащите я събития. В този ред на мисли, „кампаниите“ вече започнаха, отпреди месеци. Времето на митинги с аромат на кебапчета отмина безвъзвратно. Без певици за електоралната рая, може би единствен келепир ще има под формата на фланелки и шапки. И чрез други средства, но за тях виновни все няма.

Предстоят избори и те ще бъдат особено интересни. Ще се проведат главно в социалните мрежи, както и електронните медии. Заздравяване на колектива из читалища и площади-едва ли. А и аудитория под строй не носи особен успех. „Онлайн“ кампания, която ще трябва да убеждава. Споровете за датата са просто търсене на подходящ виновник при евентуален неуспех. И всички са готови, бъдете сигурни…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-3612 са излекуваните, но… Ковид-19 погуби 315 души в Родопите!

-Прокуратурата плаща 25 000 лева на родопчанин

-Лудостта на 90-те, в които маските падаха

Оръжията заредете и приятелите си викнете…

-Предстои ни интересен вот

Изборна трагедия: Хамлет гази с джипа горския Макбет

-Миньор си разби черепа и поиска 100 000 лева

-Новата родопчанка:

Кариера, малко средства, а дете чак на… 35 години

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I