„Комшийката ми е яростна на тема „Партии“. Играе хоро с едните, слави в социалните мрежи другите, разчита на работа от третите. И ме гледа на кръв като ме срещне.

Аз съм без работа заради пляскането й от балкона. Нямам пари да дам на детето за училище. Защото-„пазим народа“. Мога да си вържа на лицето вместо маска единствено стария си чорап, защото 3 лева за предпазно средство нямам. Аз съм „хейтър“ според нея. Според мен съм реалист. Очукан от политиката. Пък тя нека друса гърди в танци с властта“.

Мнение на един възгордял се. Един дето не ще да прави ихтибари на чиновници. Дето не ще партийна книжка. Но ще бъде ухажван.

Идат избори…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Започва се…

Чудото на асфалта и водата или просто… избори!

-Народ, който 148 години умува върху „Народе????“

Защо ни е нужен Левски днес? За да го обесим отново…

-174 „самоубийства“ заради „липса на джипи“?!

-„Гранична полиция“ обяви 40 свободни места на ГКПП-тата

-Калта и скъпият политически чепик

-300 000 лева обезщетение за смърт на строежа

-Работници от Украйна и Молдова в завода, турци в заведенията

-Измеренията на пандемията

„Дава се под наем“, „Продава се“ – вирусът уби малкия бизнес

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I