24smolian.com/Регион

В Неделино бе открита напълно реновираната спортна площадка в двора на СУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Тя е изградена през 2011 година и тъй като няколко години беше единствената спортна площадка в общината, бе силно амортизирана.

Чрез спечеления проект на екипа на кмета Боян Кехайов пред Министерството на образованието и науката спортното съоръжение вече е напълно обновено-подменена е изкуствената настилка, предпазната мрежа, ремонтирана е и зоната за публика.

Игрището вече е мултифункционално с възможности за практикуване на футбол, волейбол, тенис на корт.

„По този начин отговорихме на молбата на нашите малки съграждани най-накрая в Неделино да има и игрище за тенис на корт. Предоставих на училищното ръководство волейболни и футболни топки, ракети и топки за тенис, както и мрежи за тенис и волейбол. Благодаря на треньора Светлозар Личев за организирания спортен празник, на учениците, които се включиха в него, както и на фирмата изпълнител- " Юг строй" Златоград за предоставената торта за участниците и за бързата и качествена работа по време на реализацията на ремонтните дейности!“, посочи кметът Боян Кехайов.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I