24smolian.com/Спорт

Призът „Краси” на Световната купа по конен спорт бе спечелен от Ангел Няголов. Световната купа в олимпийската дисциплина се проведе с генералното спонсорство на Фабрика за майонеза „Краси”. Лидерът на пазара на майонеза у нас по традиция подпомага конния спорт.
При огромен зрителски интерес и на перфектен паркур, с обща площ от 4350 квадратни метра, на конна база в село Царацово ездачи и коне показаха красотата на аристократичния спорт.
В най-престижното изпитание за Гран при, в последния ден на международния турнир по конен спорт с височина на препятствията до 155 см, най-добре се представи българинът Ангел Няголов. Той заслужи голямата награда на генералния спонсор на състезанието - приза „Краси”. Различните изпитания в рамките на четири дни дават точки за световната ранглиста.
Състезанието е и олимпийска квалификация за Игрите в Париж 2024 и квалификация за Европейското първенство по-късно през годината.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I