24smolian.com/Регион

Народно читалище „Христо Ботев - 1892“ в село Чокманово обявява дарителска сметка за набиране на средства за извършване на цялостен ремонт на покрива на сградата.

Средствата ще бъдат използвани за закупуване на греди, кофражни дъски за хастар, полагане на мембрана, наковаване на летви, закупуване на керемиди, подмяна на улуци. Площта на покрива е 640 кв. м.

Банковата сметка, по която могат да се правят дарения, е:

Банка ДСК

IBAN: BG64STSA93000029743212

BIC: STSABGSF

Основание на превода: Ремонт на покрив на НЧ „Христо Ботев - 1892“ в село Чокманово

Читалищното настоятелство предварително изказва своите благодарности към всички, които ще се включат в това благородно дело.

Преди няколко дни в село Чокманово се проведе традиционният събор „Илинден“, посветен на 120-та годишнина от Илинденско - Преображенското въстание.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I