24smolian.com/Общество

Бюджетът на Смолян бе приет с 19 гласа „За“, трима въздържали се и нито един против по време на сесията на Общинския съвет.

В размер на 74 929 647 лева е най-важната финансова рамка.

Общата субсидия за делегирани от държавата дейности е в размер на 43,3 млн. лева, а от местни дейности 31,5 млн. лева.

Дългът в момента е 4 592 000 лв. за облигационния заем и 1,4 млн. лв. за безлихвен заем. Кметът завари 24 млн. лв. задължения през 2011 г. и сега са значително по-малко. Има последователна политика на намаляване на задълженията и това е големия плюс на управлението на Николай Мелемов. Още един голям плюс са данъците – има леко завишение, но реално такова почти няма“, посочи председателят на Комисията по бюджет и финанси Стоян Иванов.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I