24smolian.com/Регион

Балканската мега звезда Миле Китич ще изнесе концерт в Неделино по време на Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие.

Известни музикални изпълнители ще пеят по време на вечерните концерти за празника на Неделино от 1 до 3 септември.

На 1 септември от 20:30 часа стартът ще бъде даден от Елица Узунова, а след нея от 21:00 часа на сцената ще излезе Маргарита Хранова. Орлин Горанов ще зарадва публиката с гласа си от 22:00 часа. За финал на вечерта ще бъде изпълнението на Торино и Пашата.

На 2 септември празничната програма продължава от 20:00 часа с фолклорното изпълнение на Ангелина Милева, а от 21:30 часа е ред на 100 кила. Музикалната вечер ще завърши с песните на Меди от 22:30 часа.

Николина Чакърдъкова ще даде старт на празненството на третия ден от празника на Неделино - 3 септември, от 20:00 часа.

След нея следва изпълнение на Константин от 21:30 часа, а за финал от 22:30 часа на сцената ще излезе Миле Китич.

На снимката: Миле Китич и Драгана Миркович - августовски кадър, разпространен от двамата "грандове" на Сърбия в социалната мрежа

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I