24smolian.com/ Прогнозата

Времето днес ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има сутринта над североизточните, а след обяд над планинските райони и на отделни места ще превали.

Над планините ще преобладава слънчево време, но по върховете преди обяд ще е мъгливо, а след обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места, главно в Рило-Родопската област, ще превали. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е около 20 градуса, на 2 000 метра – около 12.

Над Черноморието също ще преобладава слънчево време. По-значителна облачност ще има в сутрешните часове. 

В Смолянско облачността ще е променлива. Валежи не се очакват. 

Температурите в цялата страна ще се повишат и максималните ще са между 26 и 31 градуса, в Смолян - около 20, по Черноморието – 26-29. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I