24smolian.com/ Общество, регион 

Златоградският бизнесмен Величко Сидеров зарадва съгражжданите си с нова инициатива. За това съобщи лично той в една от социалните мрежи.

„От известно време драстично се увеличават случаите на сърдечно съдови заболявания, които, за съжаление, се проявяват и при по-млади хора. Ранното установяване и професионално лечение е изключително важно за преодоляване  на тези здравословни проблеми. По тази причина реших  да поканя специално  за жителите на Златоград специалисти в областта на кардиологията за извършване на прегледи, гласи съобщението на Сидеров.

Ето кои са специалистите: д-р Емил Хаджиев - началник Клиника по съдова и ендоваскуларна хирургия, УМБАЛ „Проф. Александър Чирков", гр. София;

д-р Димитър Димитров – кардиолог инвазивна кардиология ,УМБАЛ „Проф. Александър Чирков", гр. София; д-р Виктория Димитрова – специалист по клинична кардиология,  Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ, Сърдечно-съдов център; д-р Нерие Чаушева – специалист по клинична кардиология и ехокардиография, УМБАЛ „Проф. Александър Чирков" гр. София, д-р Сабрие Бекир – мамолог, гръден и коремен хирург УМБАЛ „Софиямед“, гр. София; д-р Борис Борисов – коремен и гръден хирург УМБАЛ „Софиямед“, д-р Йордан Томов – уролог МЦ „Лора“ гр. София

„Прегледите ще са само за жителите на община Златоград и ще се извършват на 25 и 26 август МБАЛ „Проф. д-р Асен Шопов“ в родопския град. Те ще са напълно безплатни и не е необходимо направление от личния лекар.

Всеки пациент ще бъде прегледан самостоятелно, в рамките на 15 до 25 мин. На входа на болницата ще има лице, което ще упътва към съответния кабинет.

За жителите на малките населени места от общината, които нямат собствен превоз, ще бъде осигурен безплатен транспорт.

Желаещите могат да запазят час на телефон 0894559022, от 9.00 до 18.00 ч. от днес до 24 август включително“, информира още бизнесменът.

 

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I