24smolian.com/Общество/Криминале

Той употребява алкохол в големи количества. Склонен е към извършване на хулигански прояви, нарушаващи обществения ред, често влизане в пререкания с граждани и физическа саморазправа с тях. Конфликтен е към членове на обществото, като предимно изразява агресията си след употреба на алкохол и насочва същата спрямо физически по-слаби и възрастни хора. Има склонност към отнемане на чужди движими вещи. Същият е с нисък интелектуален статус. Няма завършено средно образование. Демонстрира пренебрежително отношение и незачитане на общоприетите норми за морал и поведение…

Характеристиката на родопчанин. Който ще трябва да прекара 15 дни в ареста.

Това реши съдът в Златоград, като наказанието е по Указа за борба с дребното хулиганство.

Поредната изцепка на мъжа се случва в малките часове на 17 септември пред дискотека в Златоград. Самият той подава сигнал до 112, че лице се заяжда с него. На място полицаите установяват родопчанина да стои на пейка, сам, пиян и трудно говорещ. Той им обяснява, че ще потроши стъклата на магазин, собственост на бащата на лието, което го е обиждало. Полицаите го отвеждат до дома му, предават го на баща му и… След час младият мъж е пред Районното, където крещи и ругае. „Мишки, тъпаци, какви полицаи сте вие?“, са думите на мъжа, които го пращат в ареста Дрегерът отчита 1,9 промила алкохол. Родопчанинът започва да рита вратата на помещението за задържане, да разплита решетката от стоманена тел преди прозореца. Местят го в друга килия, същото се повтаря. Тогава е закопчан с белезници за леглото.

„Помня, че в ареста буйствах, но конкретно какво правех не помня. Вярно е, че съм разплел и мрежата в ареста. Като изтрезнях сутринта го видях това. Две седмици не бях пил алкохол, но когато стана настоящият случай бях пил. За момента не съм съгласен да се лекувам, защото алкохол повече няма да пия. Трябва да се махна най-добре от града и ще отида да работя другаде“, изрече в съда златоградчанинът, който изрази съжаления за постъпката си.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I