24smolian.com/Коментари

Скали, море, лодки и… един дрон с бомба. Трима униформени „герои“ край нея. Един пали цигара, друг се бухва по потник във водата, за да види отблизо за какво иде реч.

-К`о праим с`я?

-Ча`й да дръпна цигарата пък ще видим…

Различни вариации на случката тръгнаха из социалните мрежи. Темата влетя в парламента. Това е то национална сигурност.

Какво пък рече професорът по „Избори“ Мишо Константинов:

Защото се е заблудил горкия, за това. Те такива дронове паднаха и в Полша, и в Румъния. Като пускаш десетки хиляди дронове, все някои не падат, точно където трябва. Сега дронът е очевидно украински, няма никакво съмнение, случва се. Ако беше руски, отдавна щяха всички да крещят и министър Тагарев щеше гордо да заяви, че Русия ни е нападнала. Сега обаче министър Тагарев си мълчи, защо? Защото не му е изгодно да обяснява на кого е дрона, което е разбираемо, и от него се очаква да действа точно така. България официално е влязла във войната с Украйна. Защото вече ни удариха територията, защото това е дрон, на който беше една доста сериозна мина закачена. Ако този дрон го бяха намерили български деца, и бяха взели да си играят с него, сега щеше да има 3-4 деца по-малко, това нали е ясно. А когато някой избива български деца, той воюва с България, просто и ясно.

В същото време земеделците тръгнаха с техника към столицата. Защото и те воюват. Срещу украинския внос. Затова, че правителството буквално в рамките на часове смени позицията си на 180 градуса и го разреши, а уж бе „солидарно“ с мнението по въпроса с Унгария и Полша.

Страната ни е във война. Един Трактор бе екзекутиран, стотици тръгнаха към сърцето на столицата.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I