24smolian.com/Регион

Областната организация на БЧК в Смолян отбеляза тържествено 145-ия рожден ден на Българския червен кръст. По покана на областния съвет на организацията се събраха представители на 10-те общински организации. Събитието бе уважено от областния управител, журналисти и партньори. На фона на класическа музика, изпълнявана от цигулков ансамбъл „Виолина“, водещата откри празника и въведе участниците в историята на БЧК, а по-късно отбеляза и важни моменти от развитието на  организацията в Смолянска област.

Председателят на областната организация на БЧК д-р Мими Кубатева приветства хората отдадени на хуманната кауза да помагат, като им подари една истинска история за доброто, което се връща. Тя сподели и някои по-значими дейности, реализирани през настоящата година. На всички пожела здраве, големи мечти и постижения  и да не се забравя - доброто се връща и БЧК го предава от поколение на  поколение вече 145г.

На тържеството бяха връчени и награди за заслуги, определени от Националния съвет на БЧК през 2022 г.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I