24smolian.com/Избори

Скъпи жители на Смолян,

Дойде моментът да сложим край на модела на управление на ГЕРБ, да променим общината си, а оттам да променим и това как живеем.

12 години Смолян е в застой. 12 години слушаме единствено оправдания за тежкия демографски срив в общината. За това, че хората си тръгват оттук, защото нямат работа или ако имат – получават минимални доходи. За това, че няма инвестиции, които да подобрят живота ни. Нищо, че сме в сърцето на Родопите, в красив планински район, запазил автентични български обичаи и история. 

Благодаря ви за добрите думи, за мненията, за препоръките, за критиките през този един месец. И не само – благодаря ви за подкрепата досега в работата ни като общински съветници. Защото, вие ни познавате. Знаете как работим в Общинския съвет. Знаете, че не ви предадохме заради нечии интереси, не влязохме в местната „сглобка”, не се отказахме от социалната политика в подкрепа на хората и интересите на Смолян.

Ние, в БСП имаме ясни решения – за това как можем да привлечем инвестиции, които да отворят работни места и повишат доходите. За това как да подкрепим местния бизнес и производства. За това как да управляваме прозрачно и в интерес на жителите на всички населени места на общината, без значение дали това е общинският център или малкото село. За това как общината да бъде по-добър стопанин, да се грижи за пътищата, да оказва социална подкрепа на възрастни, болни и нуждаещи се.

Сега е време да направим този избор. Важен избор, който ще донесе промяна и по-добър живот в Смолян.

Вярвам във вашата подкрепа! С номер 1 в интегралната бюлетина!

Иван Френкев, кандидат за кмет на община Смолян

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I