24smolian.com/Регион

Поредният проект на Община Смолян, който е финансиран по Националния план за възстановяване и устойчивост /НПВУ/, е „Модернизация на образователната среда в детска градина "Дъга"-с. Смилян.  Договорът влезе в сила на 8 февруари.

Детската градина е посочена в първа група на Методологията за приоритизиране на обектите на образователната инфраструктура на територията на република България и е важна за общината, с. Смилян и региона, поради факта че в останалите села от тази част на общината няма детски градини, а самото село Смилян е най-голямото по население в общината и няколко поредни години е с положителен прираст.

Планираните дейности включват основен ремонт, реконструкция на цялата сграда, мерки за енергийна ефективност, включително подмяна на дограма, изолации, подмяна на ВиК, Ел, ОиВ инсталации, ремонт на санитарни възли и др.

Общата стойност на проекта е 790 148,79 лв. Срокът за изпълнение на инвестицията е 30 месеца.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I