24smolian.com/Общество

Възрастни родопчанки са станали жертви на измама, подведени от любовни чатове с непознати ухажори.

Едната се запознала с мним лекар, който работил на доброволни начала в гореща точка на света. Тя му превела пари за самолетен билет. В друг случай пък дама от Смолянско пратила 3000 евро, за да „освободи пратка“ с пари на мъж, с когото имала интернет връзка.

Тези случаи станаха ясни по време на отчета на Областната дирекция на МВР за миналата година. Подобен род измами пък много трудно завършват със задържани лица.

Само преди дни пък други три жени от региона са изгорели с общо 1600 лева. Те поръчали палта по интернет, превели и парите, докато… не разбрали, че са жертва на измама.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I