24smolian.com/Общество

Нулев интерес в региона за „Саниране 2“. След фиаското с първия етап и офертата за втория, няма как да е другояче. Остават неусвоени пари, но това е положението…

 

***

 

Борисов обича да цитира Живков, по-скоро си приписва неговите лафчета. Онзи ден рече за пепейци-дебейци, че не можели да боядисат това, което той построил. Плагиатства „алангро“, както би рекъл Киро от Харвард. Ама и много да не се чука в гърдите. Че Живковото посторено, даже и всесилният той не успя да облепи със стиропор. То и ЕС няма да може.

Вика, че където и да резнеш тръбите, все руски газ тече. Сигурно мирише на водка, а? Що ли се прави на ощипан, „Турски поток“ кой го строи, на баба му зълвата ли?

 

***

 

Кирчо пък изпадна в режим на говорене „Найо ми каза да кажа, че…“.

Найо е онзи Найо, дето е и още Тицин. Дето е и пиарчето на пепейци и дебейци. Зайо-Байовска работа, мен ако питате. Но вярвам категорично в интелекта на нашенеца, затова и сами може да си направите изводите.

 

***

 

Академикът на сапуна става все по-неуравновесен в края на дните. Властта се услажда  на невзрачниците. Говори радикално, нервно. Този човек дори не осъзвана, че ако отиде на мажоритарен вот, доверието към него е толкова, колкото да получи гласове от жена си, чат-пат някой братовчед и… толкова!

 

***

 

„Помощта за Украйна е израз на европейска солидарност, но е нищожна спрямо това, което държавата ни получава възмездно. Това, което даряваме, е малка част. България печели ужасно много. Да спекулирате и да противопоставяте помощта за Украйна с детски болници е абсолютен популизъм“.

Това рекла оназ Горнооряховска пеперуда, дето се опрашва от партия в партия. Детската болница била популизъм, дей гиди! Интересно пък колко спечелихме с това оръжие, дето уж даряваме? Ало, Горнооряховският, почвай мигновено да санираш сгради, че…

 

***

 

Пепейско-дебейският кръг „Мисъл“ мъдри Закон за „биене с тояги“ в интернет, скрит под маската „Борба с дезинформацията“. Демек, на „алангро“ (по Кирчовски) да не се говори, нито пише. Не, то може, ама това, което те смятат за правилно.

 

***

Алексей Навални починал в затвора. Набеденият за някакъв журналист Христо Грозев още отсега предвкусва втори „Оскар“ за продължението на документалния филм „Навални – отвъд полярния кръг“.

Наши и чужди веднага почнаха за Путинския режим, как го е убил, не успял с новичока, та чак след толкова време в затвора.

Много корав се е оказал Алексей. Толкова време уж го убиват, пък чак сега.

Нашите пък рекли, че това било заглушаване на демокрацията и чуждото мнение. Аланкоолу, ами Законът ви за биене с тояги в интернет?

Интересно, Навални починал дни след интервюто на Тъкър Карлсън с Путин – само в платформата Х е гледано от 150 милиона души само в САЩ. Изводите – всеки сам.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I