24smolian.com/Общество

Абу Даби – там е петролът, там са парите, там е мястото за шейховете, там са и родните… силиконови красавици.

Нощувка в хотела на емира е 2000 евро. Лафът в България пък е: „Добавяш още 200 лева и ще бъдеш не незабравимо място във Велинград“.

„За осем кафета с по две сладки към тях платихме сметка 500 лева. Поръчахме „златното кафе“ на шейха, със златни частици в него, които полепват по устните“, разказва за 24rodopi.com родопчанин.

В комплекса е пълно, споделя още той. 80 на сто от гостите са млади семейства от Русия, барабар децата.


„Спокойни, усмихнати. Позволяват си почивка по една-две седмици. Иначе ЕС им налага санкции, видимо нещо не се получава. Останалите туристи също са от Източна Европа. Поляци, чехи…“, споделя още нашенецът.

Абу Даби е възможно най-скъпата градска агломерация в Обединените арабски емирства. Надминава дори Дубай. Където пък е пълно с нашенци.

„Скъпи лимузини, силиконови мадами, говорещи на диалект. С претенции до небето. Влизането в музей там струва 200 лева на човек. В момента правят такъв на „Гугенхайм“ за съвременно изкуство. Входът ще бъде 500 лева наши пари. В Абу Даби най-евтини са такситата. Возят на лев за километър. На плажа към комплекса пък водка „Абсолют“, във всичките й вкусови разновидности, се лее като из ведро. Безплатно. Но срещу 2000 евро за нощувка, няма как да бъде другояче“, споделя още родопчанинът.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I