24smolian.com/Общество

На ГЕРБ и Мария Габриел им писна. Разбирайте, на Борисов му писна. И рекоха „Край – отиваме на избори“. Премиерът в оставка Денков пък направи нещо, което рядко се среща, дори по нашите ширини. Излезе в телевизионен ефир да мънка и да се моли. Върха на падението на неутолимата жажда за някаква власт. Дали премиерска или да пътувал като външен министър, все тая. Пътник отвсякъде.

Запалили са вероятно телефоните от ПП-ДБ на Борисов и хората около него.

Лидерът на ДПС Делян Пеевски рече, че от Движението са направили всичко по силите си правителство да има.

Останаха единствено недоволните пепейци и дебейци, които странно защо реваха през последните дни като вдовица за…

Няма нищо лошо в изборите. Особено, когато няма „ала-бала“ в тях.

Някои хора трудно проумяват истината. Едва след като им се стовари върху главите.

*

В телевизионното си обръщение снощи премиерът в оставка Николай Денков се молеше (използваме мек израз) на ГЕРБ-СДС да „замразят“ времето и да се върнат на базата на пазарлъка на 17 март. Сиреч, тези от „Промяната“ са извивали ръце в последната седмица „колкото могат да "цапнат“ и когато българската евроатлантическа търпимост преля, го удариха на „аман-заман“ да продължим „сглобката“, че на едни избори с нас е свършено.

Че Денков не беше истинският министър-председател, това го знаят от жена му до последния платен активист на „Продължаваме промяната“, но началниците по евроатлантическа линия отвън съвсем третират настоящия български политически елит като самодейци по политика. И Габриел, ако стане премиер въпреки вчерашната категоричност в позицията й, също няма да е истинския премиер.

 

*

А един социолог ли, политолог ли, чийто живот е функция на партийните каси, се опитваше да притесни някоя и друга баба от телевизионния екран, че ако изборите за Народно събрание са на 2 юни, а на 9 юни за Европейски парламент, това щяло да бъде катастрофа за България. Че откога катастрофата за Киро и компания е нещо лошо за България!? Избори "2 в 1", но задължително с машинното "ала-бала" са единственото спасение за "Промяната". Частичното измъкване.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I