Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

Президентът го доведе, лансира, легитимира в политиката. Дойде брандиран с „Харвард“, но какво от това?

Малко по-късно държавният глава се дистанцира, наричайки него и останалите „шарлатани“. Били му посочени, от кого е интересно?

Той представи себе си с „Просто Киро“.

Днес тропа недоволно с крак и казва, че ще върнат неизпълнен мандат на президента.

След умолителната декларация на Атанас Атанасов към Борисов да ги подкрепи, излезе Кирил Петков и в истеричен стил започна да нарежда, че чак му лепнаха „ХараКиро“.

Това, което се видя вчера, че дори последният ни опит да спасим държавата, остана неуспешен. Ще върнем папката празна“, казва тази сутрин Петков.

Знаем, че едни избори няма да доведат до нещо по-хубаво, ще загубим едни 100 милиона на хората, няма да има по-различни резултати и ще сме пак в тази ситуация“, убеден е Киро. И казва, че изборите ще хвърлят държавата в хаос…

Това вече е прекалено дори за бивш канадец. Без него/тях държавата загива, обречена е на хаос. Сякаш без тяхното участие дори слънцето не може да изгрее, България започва и свършва с тях…

Много големи проблеми имаме. Много. Но причините за тях идват основно от главите на докопалите се до власт.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I