24smolian.com/Регион

Българският Червен кръст в Смолян започва поетапно зареждане на пунктовете за раздаване на хранителни пакети за уязвими български граждани, отговарящи на критерии, определени от Агенцията за „Социално подпомагане“.

Пакетите съдържат 15 вида продукти, от които седем вида консерви. Едночленните и двучленните семейства ще получат един пакет от продуктите с тегло над 10 кг., а тричленните и по-големите семейства - два хранителни пакета с общо тегло от над 38 кг.

Раздаването ще се извършва от служители и доброволци на БЧК в 12 временни пункта в областта. Продължителността на работа на всеки от пунктовете  е по график и ще продължи до 7 юни 2024 г.

Храните ще се раздават срещу документ за самоличност и подпис на правоимащите.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I