24smolian.com/Политика

12 минути и половина е продължило заседанието на Централния съвет на ДПС, научи 24rodopi.com.

„Очаквам работа от всеки един“, е заявил Делян Пеевски. Председателят на Движението е предупредил, че номинациите трябва да кореспондират с очакванията на хората.

„Отиваме на избори с млади и подготвени хора, за едно ново начало  в името на хората“, е посланието на Централния съвет на ДПС.

На заседанието бяха приети критериите и процедури за номиниране на кандидати за народни представители и членове на Европейския парламент, съответно за  предсрочните парламентарни избори и европейски избори, които ще се проведат на 9 юни.


Централният съвет взе решение партията да се яви самостоятелно на предстоящия вот. По време на заседанието беше направен анализ на актуалната политическа обстановка по области, посочват от пресцентъра на партията. 

Бъдещите кандидати за народни представители и евродепутати трябва да бъдат млади и подготвени хора, защото целта на ДПС е да разшири представителството си в ЕП и националния парламент, за да може да работи за хората и едно ново начало на европейска България, посочват от ДПС.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I