24smolian.com/Регион

Грандиозен празник с българска народна музика, песни, танци и съвременна популярна музика, събра жителите и гостите на Баните. В три поредни дни родопчани показаха своето уважение към целебните минерални води на Родопа планина, гордост и прослава за Родопите, България и чужбина. Живописната природа на планината, топлият минерален извор и съхранените  фолклорни традиции направиха Баните  привлекателно място за лечение, отдих и туризъм. Празникът на минералната вода – балсам за изцеление много болежки в човешкото тяло се превърна в забележително културно събитие. Истинска творческа експлозия - народни песни и танци от различните фолклорни области, кръшни хора  и поп музика огласиха планината на митичния Орфей. Отвориха се сърцата и душите на родопчани, жадни за корените на българщината. 

Христина Въчева

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I