Михаела Илиева/24smolian.com/Общество

Момчето, което доказа на всички, че няма невъзможни неща и че дори най-големите мечти се сбъдват-Джунет Мюмюн. Той е родом от кирковското село Бенковски и ако за семейството си е просто Джунет, то за повечето хора е Дженан- с големия глас, който докосва и разплаква.

Животът му е преминал ту тук на родна земя, ту в чужбина, където е работил. Казва, че е избрал живота навън, защото у дома не е открил възможност за своето развитие. От скоро отново си е в България, където обмисля да се установи за постоянно и да започне активно да развива своята музикална кариера. Нещото, което го прави популярен и разпознаваем сред хората, е неговата силна любов към музиката. Първият му допир с нея е още в детските години, когато разбира, че има дарбата да пее и от тогава музиката не е напускала живота му.

Детството ми премина скромно, тихо и щастливо. Имал съм и хубави, и лоши моменти. Нещото, което ми е пътеводител, както днес, така и в бъдеще, е това, което съм научил от родителите си. А то е - да нося човечност и добрина в себе си, независимо какво ми се случва и колко съм постигнал, да бъда целеустремен, независимо от това колко неща биха ме спънали и не на последно място-да обичам, ценя и уважавам хората около себе си“, сподели пред 24rodopi.com Джунет. Първоначално той започва като самопродуциращ се музикант, а впоследствие решава да подпише договор с "Хит Микс", за да могат песните му да бъдат чути от по-голяма аудитория. Първата му песен е "Заблуда си била", която записват и снимат в съседна Румъния. Младият талант си спомня с умиление  за силното вълнение  и притесние преди дебюта си, но откровено казва, че това е първата стъпка към сбъдването на мечтата му. Като песен-хит той посочва дуета си с AX Dain "Грешка си".

В тази песен съм вложил много емоция и енергия и явно хората са ги усетили. За мен до този момент това беше върхът в кариерата ми.  Запознанството ми с AX Dain беше случайно, свърза ни един аранжимент, от който се зароди и идеята за общия ни проект. Впоследствие работните отношения се превърнаха в истинско приятелство. Винаги съм харесвал любовта и енергията, която влага той в творчеството си и това е нещото което, ни свързва. Може би след време бихме работили над друг проект“, допълни още талантливият певец.

Джунет е един от малкото творци, които могат да изпълняват всякакъв стил музика - сръбска, гръцка, българска и турска.

Основната тема в песните на младия талант е любовта. Той споделя, че за него тя е това, което движи и държи хората живи. Преобладаващи в кариерата му са баладите, но обича и да разнообразява и експериментира с по-ритмични песни понякога.

Мечтите ми винаги са били свързани с музиката и към момента имам за цел да разширя все повече аудиторията си. Надявам се проектите, които планирам, да бъдат харесвани. Вярвам, че след завръщането ми в България и в музикалната общност ще бъда по-разпознаваем.  Бих посъветвал младите да развиват това, което умеят и да вярват в мечтите си“, сподели младата попфолк звезда.

Историята на Джунет не е една от най-познатите, но е истински пример за това как добрината, човечността, искреността, трудолюбието и любовта са висши ценности, които могат да превърнат всяка мечта в реалност.


 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I