24smolian.com/Политика

Трябва да съхраним детската градина, училището и библиотеката в с. Старцево, за да продължи да бъде то атрактивно място за млади семейства. Качественото средно образование е най-големият актив на Смолян и региона“.

Това каза пред хората от най-голямото село в област Смолян кандидатът за народен представител Тодор Батков-син, който е с преференция 102 в листата на ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината.

Според него Смолян е образователният феномен на България. Това е областта с най-високи резултати в страната на всички Национални външни оценявания и Държавни зрелостни изпити. Разпокъсаните населени места, с малко на брой деца в училищата позволяват да има добра комуникация между децата, учителите и родителите. Няма изпадащи деца от образователната система. Има добро финансиране на училищата, мотивирани и добре платени учители. Запазен е възрожденският дух и респектът към образование

Насърчаване сътрудничеството между бизнеса и училищата, поддържане на високо ниво на учебната база, увеличаване на STEM центровете в областта са само част от приоритетите в сферата на образованието, за които ще работи Тодор Батков-син.


Той заедно с представители от листата за национален парламент се срещнаха с хората от селата Баните, Давидково, Загражден, Горна Арда и Арда.

"Мотивирани сме да гласуваме, защото знаем, че колкото повече хора от ГЕРБ от нашата област влязат в парламента, толкова по-силно защитен ще е интересът на Смолянско. Вярваме в младостта, амбицията и устрема ви“, казаха на свой ред хората от Загражден на Тодор Батков-син. В Давидково пък му се оплакаха, че нямат достъп до лекар и медицински грижи. А в с. Баните поискаха повече реклама на мястото като атрактивна СПА-дестинация.

Тодор Батков-син пое ангажимент да има в дейността си в бъдещия парламент особен фокус върху селата от региона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I