24smolian.com/Общество/Регион

8 399 гласа „тежи“ депутатският мандат в Смолян. Това показват калкулациите от броя на гласовете, постигнати от партиите, които влизат в новия парламент.

За седемте формации в Смолянско са гласували общо 33 596 души, мандатите са четири. По един пълен получават ДПС и ГЕРБ.

Както вече писахме, ДПС печели изборите в Смолян, сочат данните при 100% обработени протоколи. 11 702 души са гласували за Движението в региона. Втора сила е ГЕРБ с 10 360 гласа. Трети са коалицията ПП-ДБ с 3689 гласа. „Възраждане“ са спечелили доверието на 2737 души, БСП 2646, ИТН 1559, „Величие“ 903.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I